De Werkgroep Europese Orchideeën (WEO) van de KNNV is een van de drie verenigingen in Nederland die zich bezighoudt met orchideeën. De WEO richt zich op de studie en bescherming van orchideeën in Nederland en de rest van Europa. De Nederlandse Orchideeën Vereniging (NOV) houdt zich bezig met kweken, studie en bescherming van alle orchideeën. De Vereniging Orchideeën Vermeerdering tenslotte, houdt zich bezig met de (kunstmatige) vermeerdering van orchideeën.

Op deze site is te vinden: een forum waar u alle vragen kunt stellen over Nederlandse en Europese orchideeën, informatie over in het wild groeiende Nederlandse en Europese orchideeënsoorten, onze publicaties, nieuwe vondsten, lopende onderzoeken en orchideeënliteratuur.