zondag 5 januari 2020

IVN Zomerweek 2020

Stichting IVN Zomerweek organiseert jaarlijks een compleet verzorgde vakantieweek voor natuurliefhebbers.
Een actieve week waarin natuurbeleving, landschap en cultuurhistorie centraal staan.

Ieder jaar doet de IVN Zomerweek een mooie plek in Nederland aan. In 2020 zal dat het Groningse plaatsje Vierhuizen zijn. We verkennen uiteraard het Lauwersmeergebied maar ook het oude kustlandschap van Groningen en Friesland, met de oude dijken en wierdedorpen en het prachtige dal van het Reitdiep.
Voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers is er veel te zien en te beleven.
KNNV-ers van harte welkom!

Kom je ook naar de IVN Zomerweek in de periode van 31 juli tot en met 7 augustus 2020?
Voor informatie en aanmelden kun je terecht op onze website: www.ivn.nl/ivn-zomerweek

Tot ziens in Vierhuizen!

Contact

Voor verdere informatie, vragen en/of suggesties, kun je contact opnemen met Herman Offereins via het volgende mailadres: ivnzomerweek@gmail.comZie ook de website www.ivn.nl/ivn-zomerweek

Stichting IVN Zomerweek, Oude Pekela
Contact: Herman Offereins 06-28487015
Bankrekening: NL74TRIO0197642802

Een folder met nog meer informatie kun je hier vinden.