donderdag 3 oktober 2019

Vrijwilligers in het zonnetje

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Jouw inzet verdient een bedankje. Daarom zetten Stichting Welzijn Bergen, Vrijwilligers Centrale en gemeente Bergen ook dit jaar de vrijwilligers in het zonnetje.
Onder het motto 'Vrijwilligers Bedankt!' worden van 2 t/m 10 november tal van workshops en andere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een filmvoorstelling, een wijnproeverij of een middag bowlen, maar er is nog veel meer!
Het programma en meer informatie is vanaf 1 oktober hier te vinden. Vrijwilligers in onze gemeente kunnen gratis meedoen aan deze workshops en activiteiten. De actie wordt gelijktijdig gehouden in Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard en Langedijk. Zij werken nauw samen om dit te organiseren.

Inschrijven voor het programma kan vanaf 1 oktober via deze website.
De inschrijvingen sluiten op 20 oktober, maar ook geldt: vol = vol, wees er dus snel bij!
Vanaf 1 oktober is ook het volledige programma zichtbaar.

Bagijnenstraat 11
1811 KA Alkmaar