Weekend weg met KNNV Alkmaar

U bevindt zich hier: home→LEZEX→weekend weg

Weekend op Texel in 2017

Het weekend is al voorbij maar we laten dit nog even staan.

Het vijfde weekend van onze afdeling wordt gehouden van vrijdag 1 september tot en met maandag 4 september 2017. We gaan deze keer naar Texel en verblijven in Stayokay te Den Burg.

In deze tijd van het jaar is het op de Waddeneilanden goed toeven. Er arriveren en verblijven de eerste trekvogels en veel soorten die je het hele jaar kunt verwachten (bij De Mok, Waddenzee, Utopia, de Slufter, Noordzee, enz.). Ook de floristen komen aan hun trekken en datzelfde geldt voor de liefhebbers van strand en zee.

We zullen ons op Texel fietsend en wandelend verplaatsen. Maar omdat excursiedoelen soms een heel eind van Den Burg liggen zullen we ook gebruik maken van auto en zo mogelijk van openbaar vervoer.

Deelnemers ontvangen tijdig alle noodzakelijke informatie. Op dit moment kunnen we melden dat we vanaf vrijdag, 1 september vanaf 15.00 uur welkom zijn in Stayokay en uiterlijk maandag 4 september om 10.00 uur het onderkomen verlaten. Voor de echte enthousiastelingen staat de gehele vrijdag en maandag ter beschikking om op Texel rond te zwerven.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie mogelijkheden die hier worden gegeven: klik hier.

De genoemde bedragen zijn exclusief de kosten van de boot en eventuele huurfiets en exclusief een geringe toeslag ter dekking van onvoorziene kosten.

Zoals gebruikelijk is het maximaal aantal deelnemers twintig.

Stuur, als u mee wilt, een mail aan rob.monsees@xs4all.nl met daarin het aantal deelnemers, voor welke optie u kiest en het soort kamer (1-2-4 persoons) dat u prefereert. Het aantal éénpersoonskamer is beperkt.

LEZEX

Ameland, september 2016, foto R. Monsees

Ameland, september 2016, foto Rob Monsees

 

Deel deze pagina