U bevindt zich hier: home→lidmaatschap

De KNNV, de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging, is een landelijke organisatie met meer dan 50 regionale afdelingen. De website van de landelijke KNNV is: www.knnv.nl
KNNV afdeling Alkmaar-Den Helder is één van de afdelingen. De ruim 240 leden houden zich met enthousiasme bezig met veldbiologie. Zij richten zich al meer dan 90 jaar op natuuronderzoek, natuurbeleving en natuurbescherming. Wie lid wordt van de afdeling Alkmaar-Den Helder is automatisch ook lid van de landelijke KNNV.

Lid worden kan door het formulier rechts boven aan te klikken en in te vullen.
Dat wordt dan verstuurd naar de landelijke administratie en vervolgens wordt de afdeling Alkmaar-Den Helder op de hoogte gebracht.

Of....

Door het inschrijfformulier voor de afdeling Alkmaar-Den Helder hier in te vullen en met de post op te sturen.
Dit inschrijfformulier is hier te vinden.

Contact opnemen met de ledenadministratie van Alkmaar-Den Helder kan natuurlijk ook:
Voor de goede orde geven wij hier de verschillende mogelijkheden die de vereniging biedt voor wat betreft deelname aan haar activiteiten en de daaraan gekoppelde financiële bijdrage.
De bedragen hebben betrekking op het jaar 2018.

Soort lidmaatschap.
Gewoon lid, contributie per jaar  € 31,00

1.   Deelname aan onze excursies, werkgroepen en algemene ledenvergadering.
2.   Bijwonen van de lezingen.
3.   Ontvangst van het KNNV/IVN-NKL afdelingsblad, BLAD.
4.   Ontvangst van de digitale nieuwsbrief, BLADLUIS.
5.   Deelname aan de activiteiten en excursies van IVN Noord-Kennemerland; zie: www.ivn.nl/nkl
6.   Deelname aan de activiteiten en excursies van Vogelwerkgroep Alkmaar; zie: www.vwg-alkmaar.nl
7.   Bij boekhandel Feijn (Laat 47, 1811 EB Alkmaar) 10% korting op boeken van de KNNV uitgeverij.
      Graag ledenpas meenemen.
8.   Korting op artikelen bij "Beversport" in Alkmaar.
9.   Ontvangst van NATURA, het landelijke blad, vier keer per jaar.
10.  Deelname activiteiten van de landelijke vereniging, zoals buitenlandse reizen.

Huisgenoot lid, contributie per jaar  €12,00
(Alleen in combinatie met gewoon lid) idem 1 t/m 10.
Per adres wordt steeds één exemplaar van BLAD opgestuurd.
Per adres wordt steeds één exemplaar van NATURA opgestuurd.

Jeugdlid, contributie per jaar € 17.00
(Tot en met 25 jaar) idem 1 t/m 10

Donateur: Ontvangst digitale nieuwsbrief  BLADLUIS. Minimaal € 10,- per jaar

Bedrijfsdonateur: Ontvangst digitale nieuwsbrief  BLADLUIS. Minimaal € 50,- per jaar

Abonnee BLAD: € 15,- per jaar

Lidmaatschapskaart
In het eerste nummer van NATURA van het kalenderjaar zit de KNNV-lidmaatschapskaart.
Die moet uitgeknipt worden. Naam en lidnummer graag zelf invullen.
Het lidnummer is te vinden op het adresseringsvel, bij het adres.
Per ongeluk weggegooid? Neem contact op met Marjolein Boersma, ledenadministratie@regioalkmaar.knnv.nl

Bankrekening: NL55INGB0000519435 t.n.v. KNNV afdeling Regio Alkmaar

Lidmaatschap, donateurschap of abonnement beëindigen.
Het lidmaatschap, donateurschap of abonnement wordt aangegaan voor één kalenderjaar en daarna automatisch verlengd. Beëindigen: opzeggen uiterlijk op 31 oktober van het lopende jaar.
Daarna vervalt het lidmaatschap, donateurschap of abonnement op 1 januari van het nieuwe jaar.