Coördinatoren: Bert Brussel en Richard Witte -  knnvzoogdierwerkgroepalkmaar@gmail.com

U bevindt zich hier: home→werkgroepen→zoogdierwerkgroep

Onze afdeling heeft in 2013 een nieuwe werkgroep opgericht die zich gaat richten op kleine zoogdieren zoals marters, spitsmuizen, woelmuizen, ware muizen en vleermuizen. Er kan binnen de werkgroep gebruik gemaakt worden van diverse materialen, zoals vangkooien, cameravallen, batdetectors, GPS ontvanger en determinatie-tabellen. Gestreefd wordt naar minimaal 6 activiteiten per jaar.

Wie belangstelling voor heeft voor deze werkgroep wordt verzocht contact op te nemen met de coördinatoren.
In Noord-Holland is tevens de NOZOS actief: de Noordhollandse Zoogdierstudiegroep: www.nozos.nl
Landelijk is er natuurlijk de zoogdiervereniging: www.zoogdiervereniging.nl

Het jaar 2017 is door de Zoogdiervereniging uitgeroepen tot het jaar van de laatvlieger.

Over de laatvlieger is veel meer te lezen op de site van de Zoogdiervereniging: klik hier.

Laatvlieger, foto Richard Witte

Laatvlieger, Eptesicus serotinus, foto ©Bureau Endemica/Richard Witte