Studiegroep Insecten
Er zijn (potentiële) KNNV-leden die de natuur in willen om samen dingen te ontdekken en te leren.  Onze afdeling kent de werkgroepen Planten, Nachtvlinders en Vogels.  We krijgen nog wel eens de opmerking dat men het gevoel heeft te weinig te weten om mee te kunnen gaan.  Misschien zijn studiegroepen een oplossing. We starten met een groep Insecten. Met elkaar wordt studiemateriaal en kennis vergaard. Er is geen expert aanwezig, alleen een coördinator. De coördinator kan een deskundige uitnodigen. De organisatie is als volgt:
Iedereen die zich aanmeldt komt op een e-mailverzendlijst te staan. Als de coördinator van de groep een studie-excursie organiseert dan laat hij dat weten per e-mail. De ontvanger van de e-mail is vrij om te komen. Afmelden is niet nodig.
Mensen die interesse hebben kunnen zich opgeven bij Bart Iping   bartiping@online.nl .
Voor KNNV’rs is deelname gratis. Aan niet KNNV-leden wordt per excursie een  bijdrage van 2,- euro gevraagd.