Datum:
vrijdag 20 juli 2018 19:30
Type activiteit:
Cursus

Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Amsterdam geeft op 20 juli 2018 een minicursus 'Dagvlinders herkennen'. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.
KNNV afdeling Amsterdam organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling en de Vlinderstichting.
Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli - 5 augustus 2018.

Bijeenkomst: donderdag 20 juli, van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Huis van de Wijk 'PlusPunt', Albardakade 5-7, 1067 DD Amsterdam
Excursie: vrijdag 21 juli, vanaf 13.00 uur, Siegerpark in Amsterdam Sloten aan de Sloterweg.

Kosten voor deze cursus zijn €5,00
Contactpersoon: Trees Kaizer en Christiane Baethcke: cursus@amsterdam.knnv.nl

Let op: Deze cursus is in eerste instantie bedoeld voor mensen, die nog geen lid zijn van de KNNV, om ermee kennis te maken, en mensen die pas lid zijn geworden. Pas als er nog plek is voor oud-leden.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Huis van de Wijk 'Pluspunt', Albardakade 5-7, 1067 DD Amsterdam.
Kosten:
Contactpersoon: