Datum:
woensdag 3 april 2019 20:00
Type activiteit:
Cursus

Het is voorjaar – bloeitijd voor de vroege vogels onder de planten. Veel van hen zijn stinsenplanten zoals de sterhyacint, holwortel en hondstand. Deze planten met hun fraaie bloemen en soms ook bijzondere bladeren staan steeds meer in de belangstelling. Maar wat zijn stinsenplanten eigenlijk en waar komen ze vandaan? Waar zijn deze planten te zien, en kun je zo ook in je eigen tuin planten?

De cursus bestaat uit een theorieavond en een hele dag excursie. De les wordt gegeven in de Drijfsijs, het NME gebouw bij de Heemtuin Sloterpark. Inloop vanaf 19.30 uur.

De excursie zal op zaterdag 6 april  plaatsvinden, de locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

Let op, deze minicursus is special voor ledenwerving, KNNV - leden kunnen enkel deelnemen mits er nog plek is.

OV: tram 13, uitstappen Confuciusplein.
Eigen vervoer: Parkeren het beste in de Wessel Gansfortstraat, de ingang naar het Sloterpark is hoek Wessel Gansfortstraat met de Thomas van Aquinostraat.

Maximum aantal deelnemers 25.

Aanmelden verplicht: stinsenplantenknnv@hotmail.com

Georganiseerd door: