Datum:
dinsdag 22 mei 2018 21:00
Type activiteit:
Inventarisatie - vlinders insecten

In de nacht van 22 juni 2017 vindt de Nationale Nachtvlindernacht (NNN) weer plaats. In dat kader organiseert KNNV, afdeling Amsterdam samen met volkstuinvereniging Eigen Hof op vrijdag 22 juni een nachtvlindernacht op het volkstuincomplex. Er worden lakens met felle lampen opgezet, bomen met lokstof gesmeerd etc. Het is handig om een zaklantaarn mee te nemen. De avond start om 21.00 uur en eindigt rond 01.00 uur. Locatie: volkstuinvereniging Eigen Hof Sloterweg 1173, grasveld voor kantine halverwege het tuinpark. Voor het tuinpark stopt de bus 195 Connexxion halte Ditlaar. Ook via eindhalte tram 2 maar dan 5 minuutjes lopen. Aanmelden is verplicht. Dat kan door een mail (harmat4@xs4all.nl) te sturen naar Geert Timmermans.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: