NNV Apeldoorn en IVN Apeldoorn verzorgen jaarlijks meerdere korte, oriënterende vogelcursussen. Hierin wordt onder andere aandacht besteed aan waarnemingsmethodiek en verrekijker informatie. Een kijker is immers een onmisbaar hulpmiddel als je vogels van dichtbij wilt bekijken.

Veel eendensoorten die in het hoge noorden broeden overwinteren in onze omgeving. Prachtvogels als smienten, wintertalingen of grote zaagbekken versieren onze wateren en maken het “vogelen” ook in herfst en winter tot een feest. Deze oriënterende cursus bestaat uit een avondbijeenkomst en aansluitend een excursie. Tijdens de excursie gaan we de vogels spotten op locatie.

Grote Zaagbek

 

VANWEGE CORONA GEANNULEERD

Datum cursusavond: woensdag 18 november 2020 van 19.30 tot 22.00 uur in IVN locaal De Vijfster
Datum excursie (weersafhankelijk): zaterdag 21 november 2020 van 8.00 tot 12.30 uur (uitwijkdatum 28 november 2020).


Aanmelden via  het aanmeldformulier op deze cursuspagina van IVN Apeldoorn. Vermeld in het bericht uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en of je lid bent van IVN of KNNV, of vriend van IVN Apeldoorn. 
Kosten: € 17,50. Leden van IVN en KNNV en vrienden van IVN Apeldoorn krijgen een korting. Prijs is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee tijdens de avondbijeenkomst, en te voldoen na onze bevestigingsmail. De ontvangst van uw betaling geldt als definitieve opgave.De cursus biedt plaats voor minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers


Meer informatie bij: John Schelfhorst, 06-4648 4333,of winterwatervogels@ivn-aoeldoorn.nl

Deel deze pagina