Beste vlinderliefhebbers,

Op maandag 23 januari hebben we met vijf mensen (2 van de Vlinderstichting, 2 van de vlinderwerkgroep (Nelleke en Harrie)  en Rob ten Hoedt) de eitjes van de sleedoornpage op Hoogte 80 geteld.

Van de Vlinderstichting kreeg ik hierover het volgende bericht:
We hebben in totaal 139 eitjes gevonden op Hoogte 80, dat zijn er net iets minder dan de 156 van vorig jaar. De takken waren iets berijpt wat het zoeken moeilijker maakte en we waren met minder zoekers dan toen, dus zijn we toch zeer tevreden met dit resultaat.

Ook is in Arnhem-Zuid gezocht naar eitjes. En wel op 6 februari met leden van de Vlinderwerkgroep. Wij hebben 56 eitjes gevonden. Ook de Vlinderstichting is op eigen gelegenheid nog eens wezen tellen in Arnhem-Zuid. Zij hebben toen 295 eitjes gevonden.