De cursus Wilde planten vindt in het voorjaar plaats en geeft u een gedegen basis voor de kunst van het determineren van de flora in en rond Arnhem.
Al 40 jaar lang staat de Groencursus elk voorjaar op ons programma. Bestemd voor beginners voor een brede introductie op alles wat leeft en groeit en georganiseerd in goede samenwerking met IVN, NIVON en KNNV. Naast de theorielessen met onderwerpen als zoogdieren, paddestoelen, bodem en geologie, water, vogels, kwakers en kruipers, gaan de cursisten ook het veld in.  

De Veldstudiegroep bestaat uit een groep enthousiastelingen die elke dinsdagmorgen het hele jaar door op stap gaan, weer of geen weer. Het studiegebied omvat de wijde omgeving van Arnhem. Alle waarnemingen worden in een logboek genoteerd. De veldstudie ochtenden zijn interessant en verrassend met regelmatig bijzondere waarnemingen en door de deskundige uitleg zeer inspirerend. Ook zeer geschikt voor beginners die zich graag laten informeren door hun mede KNNV-ers! Coördinator is Rob ten Hoedt

De jongste studiegroep is Paddestoelen studiegroep is sinds 22 februari 2012 actief en volop in ontwikkeling. Verdere groei en bloei van deze groep zal worden gevolgd. 

Deel deze pagina