Datum:
zaterdag 18 januari 2020 19:30
Type activiteit:
Excursie - vogels

Op woensdagavond 15 januari vertelt Peter Klomp van IVN-KNNV Assen welke vogels je in de winter in je tuin of op je balkon kunt zien. En om wat je geleerd hebt in de praktijk te oefenen, is er zaterdagochtend 18 januari een excursie. Zo ben je ook goed voorbereid op de Nationale Tuinvogeltelling in het weekend van 24-26 januari.
De cursusavond begint om 19.30 uur in het Duurzaamheidscentrum in het Asserbos. Het tijdstip voor de excursie in het Asserbos wordt in onderling overleg afgesproken.

Foto Joost van Bilsen

Kosten minicursus:  € 5 voor leden en € 10 voor niet-leden (inclusief een kop koffie/thee).

Aanmelden bij kai.waterreus@knnv.nl">mailto:kai.waterreus@knnv.nl">kai.waterreus@knnv.nl

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Het restaurant van het DCA in Assen
Kosten:
Kosten zijn 5 euro voor leden IVN en KNNV afdeling Assen, niet leden betalen 10 euro.
Contactpersoon:
kai.waterreus@knnv.nl