Datum:
woensdag 16 januari 2019 19:30
Type activiteit:
Cursus

Op woensdagavond 16 januari vertelt Peter Klomp van IVN-KNNV Assen welke vogels je in de winter in je tuin of op je balkon kunt zien. Peter Klomp geeft veel vogelcusussen: “Van de meest voorkomende tuinvogels laat ik foto’s zien, met geluiden en een verhaal over waar ze in de tuin voorkomen en hoe je je tuin of balkon vogelvriendelijk kunt inrichten. Om wat je geleerd hebt in de praktijk te oefenen, is er de zaterdagochtend erop een excursie. Zo ben je ook goed voorbereid op de Nationale Tuinvogeltelling in het laatste weekend van januari.”

De cursusavond op 16 januari begint om 19.30 uur in het Duurzaamheidscentrum in het Asserbos. Het tijdstip voor de excursie op 19 januari wordt in onderling overleg afgesproken.

De kosten voor de cursusavond inclusief excursie zijn 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden.

Aanmelden bij kai.waterreus@knnv.nl

Foto: Henk Blouw