Informatie Eerste Zaterdag Excursie's
Iedere eerste zaterdag van de maand hebben we een excursie van negen tot twaalf, tenzij anders vermeld. Soms sluiten we aan bij een andere werkgroep, maar steeds in overleg. Er wordt per keer aangegeven wat het excursiedoel is, dat kan specifiek op een dier of plantengroep gericht zijn of juist heel ruim op allerlei groepen.
1e Zaterdag van de maand excursie 10.00 uur einde 12.00 uur carpoolen vanaf parkeerterrein Hollandse Hoeve, bij carpoolen even een mail naar e-mail naar Johan. Eckhard Contact als mailen niet lukt info via 06 23643846 Johan E..

Za. 2 februari. Eerste zaterdag van de maand excursie Goudplaat.
Verzamelen op parkeerterrein aan de GoudplaatwegAanvang excursie 10.00 uur. Einde excursie 12:00 uur stipt i.v.m. Zeeuwse Floristen
Carpoolen 09.30 uur parkeerterrein Hollandse Hoeve. Informatie Johan E. of via e-mial Joh. E. Contact of op de dag van de excursie 06 23643846.

Za. 2 maart. Eerste zaterdag van de maand excursie.
Eerste zaterdag van de maand excursie. Zaterdag 2 maart 2019. Algemene excursie met nadruk op vogelsaan rand van plan tureluur aanvang excursie 10.00 uur einde excursie 12.00 uur

Verzamelen op de rotonde aan het einde van de Inlaagweg waar Inlaagweg en Hoosjesweg bij elkaar komen. Carpoolen 9.15 uur op parkeerterrein Hollandse Hoeve. Informatie via mail: Contact of op de dag van de excursie via 06 23643846
Dus de carpool tijd wijkt iets af van normaal! Veel plezier!

Hierbij wil ik jullie mededelen dat er in april geen 1e zaterdag van de maand excursie is.

Algemene ledenvergadering.
De ALV wordt gehouden op 15 april in het MEC. Nadere informatie wordt t.z.t. door de secretaris verstrekt via e-mail aan de leden/donateurs.

Foto Johan V. ©. natuurwerkdag 3 november 2018.

"NL Doet" 2018 in de Rietput.

Traditiegetrouw heeft de KNNV afdeling Beveland ook dit jaar weer meegedaan aan de actie "NL Doet".
Er is twee dagen hard gewerkt in de Rietput door vrijwilligers en door leerlingen van het CIOS in Goes.
De Rietput is van het Waterschap.
De beheerwerkgroep zorgt daar elke jaar weer dat de wilgen netje geknot worden.
In de zomer wordt op specifieke plaatsen gemaaid en het hooi afgevoerd om zodoende speciale planten de gelegenheid te geven om te groeien.
Tijdens NL doet is het middengebied onder handen genomen om daar het open karakter van te behouden.
De Rietput is een fantastisch mooi natuurgebied!
Tekst Eric B.

Foto Jans G.