Datum:
woensdag 21 maart 2018 20:00
Type activiteit:
Lezing

In 2017 heeft de KNNV Bollenstreek een inventarisatie uitgevoerd van de natuur of het terrein van Landgoed en golfbaan Tespelduyn.

De inventarisatie is uitgevoerd door Agaat en Co Mesman, Adrie van Dam, Cees Timmermans, Sarah Humphey, Maud van der Veen en Paul Venderbosch. Ook Ada Pennings en Jelle van Dijk hebben een bijdrage geleverd. In januari 2018 is er een rapportage geschreven over deze inventarisatie.

Jos Ploeg van het Landgoed en golfbaan Tespelduyn vertelt op 21 maart over de achtergrond van de inventarisatie. Een aantal leden van het inventarisatieteam zal foto's tonen van de bijzonderheden die we zagen, zoals de Blauwborst, de Spechtinktzwam,de Rietorchis en de vleermuizen.

Komt u ook naar deze avond? Opgaaf is niet nodig en ook niet-leden zijn welkom.

De avond vindt plaats in de Klister, Heerenweg 105 te Lisse en start om 20:00 uur.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: