Datum:
woensdag 19 september 2018 19:15
Type activiteit:
Excursie

Het is altijd spannend om in het donker op zoek te gaan naar wat we meestal niet te zien krijgen.
We komen ze in de schemering wel eens tegen, onze vleermuizen, maar vaak is dat zien een toevalstreffer.

Onze natuurclub is eerder op zoek gegaan naar onze gevleugelde vrienden en met succes. Een van onze actieve leden, Cees Timmermans, beschikt over een professionele batdetector en is geoefend in het herkennen van de tikgeluiden. Omdat we met de detector richting kunnen bepalen krijgen we de vleermuizen vaak ook goed te zien.

Op woensdagavond 19 september gaan we daarvoor naar het landgoed Elswout net voorbij Aerdenhout waar veel vleermuizen zijn te vinden.
We willen daar bij het invallen van de duisternis om 20.15 uur zijn.
We verzamelen om 19.15 uur bij het gemeentehuis in Lisse.
Aanmelden kan bij John van Velzen via e-mailadres  jvvelzen@ziggo.nl of bellen  06-54661288.

Wilt u aangeven of u zelf rijdt of graag een lift wilt?

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: