Deze pagina wordt binnekort veranderd!

Voor de realisten van onze vereniging met een sterke maag en stalen zenuwen: Op verzoek van enkele leden is de webredactie overstag gegaan om de bezoeker van onze website, vieze plaatjes niet te onthouden. Het is geen aanvulling geworden op het grote aanbod natuurplaatjes waar een leeftijdsgrens van 18 jaar geldt om ze te mogen bekijken. Anderzijds is het ook geen kindervriendelijke pagina. Dus ouders: u bent gewaardschuwd. Op de pagina zult u immers zien dat het plaatjes zijn die op zijn minst gezegd een reactie los maakt bij personen. Ook hier geldt natuurlijk dat uw eigen vieze plaatjes welkom zijn in de mailbox van de webredactie, mits ze natuurlijk natuurgerelateerd zijn. En de webredactie heeft natuurlijk het recht om ingezonden plaatjes niet te plaatsen en alleen voor zichzelf te houden.
Er zijn drie categorien:

Ranzig en smerig
Foto van Pel van Hattum Foto van Pel van Hattum Foto van Pel van Hattum Foto Paul Venderbosch Foto Paul Venderbosch
Foto van Pel van Hattum Foto Frans van der Hulst Foto Paul Venderbosch Foto Paul Venderbosch Foto Frans van der Hulst
Foto van Pel van Hattum Foto Paul VenderboschFoto Pel van Hattum Foto Jan Plomp Foto Sarah Humprey

Eng en luguber
Fotograaf Paull Venderbosch Hongarije
Paul Venderbosch Hongarije Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto van Paul Venderbosch
Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto van Paul Venderbosch Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp
Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp

Zo zonde en zielig
Foto van Pel van Hattum Foto van Paul Venderbosch Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp Foto Jan Plomp