Datum: 
woensdag 13 september 2017 13:30
Type activiteit: 
Natuurstudie

Werkgroep paddenstoelen

Hoewel er nog geen sprake is van een echte werkgroep paddenstoelen is er wel een groep die in het najaar regelmatig op stap gaat. De groep is voortgekomen uit de deelnemers aan de cursus van Hans Vermeulen in 2012 en 2013. Het streven is dat er op termijn ook een werkgroep paddenstoelen komt.

Planning

Voor het najaar 2018 staat naast de themadag op 5 oktober nog enkele andere activiteiten op stapel. We zijn van plan om vanaf 13 september elke woensdagmiddag op stap te gaan in de omgeving van Breda met het accent op de gebieden van Breda Binnenste Buiten (omgeving Ulvenhouts bos). Op twee woensdagavonden 11 en 25 oktober gaan we onder leiding van Jac Gelderblom in het veld verzameld materiaal verder onderzoeken en proberen met een microscoop en ondersteunende literatuur deze op naam te brengen.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om bij deze groep aan te sluiten? Stuur even een mailtje naar breda@knnv.nl dan plaatsen we u op de mailinglijst voor het melden van zaken als plaats van samenkomst, aanvangstijdstip en verdere informatie (wel of niet doorgaan bijv. vanwege droogte).

Jacques Rovers

 

Excursie september 2017

Excursie november 2017

 

 

Georganiseerd door: 
Contactpersoon: 
Jacques Rovers
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina