Gestart op 31 maart 2017.
Coordinator: Erik van der Hoeven

Groene kikker

Enthousiaste leden

Vorig jaar (2017) zijn we met drie enthousiaste leden begonnen met de werkgroep amfibieen onder de vlag van de KNNV Breda. Het doel van deze werkgroep is om zoveel mogelijk waarnemingen te verzamelen van amfibieen in de omgeving van Breda. Hierdoor proberen we een zo naukeurig mogelijk beeld te krijgen van de verspreiding van soorten.

Superveel water!

Het blijkt dat er in de omgeving van Breda vele wateren liggen. Alleen de gemeente Breda zelf al heeft er ruim 140! Dus samen met alle poelen en vennen van o.a. het Brabantslandschap, Waterschap Brabantse Delta en Staatsbosbeheer zijn dat er super veel. En dan hebben we het nog niet eens over alle particuliere poelen en vijvers. Dus we kunnen nog wel wat hulp gebruiken!

Wil je een idee krijgen van wat we doen? Lees het verslag van een praktijkdag.

Contact

Zou jij ons team willen versterken? Neem dan aub contact met ons op door een email te sturen naar werkgroepamfibieenknnvbreda@hotmail.com

Heb je geen enkele kennis maar je zou wel graag willen meehelpen? Geen probleem wij kunnen je altijd de soorten leren, er zijn immers niet zoveel soorten. Met deze pagina kun je alvast aan de slag.

Jaarverslag 2018