zaterdag 17 november 2012

Op zaterdagmiddag 17 november organiseert de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) een minisymposium over bijen houden in de bebouwde kom en stadslandbouw (telen van groenten in de stad).
Dit minisymposium vormt een onderdeel van de studiedag van de NBV en is  ook voor niet-bijenhouders interessant.

De sprekers zijn:
Abderrahim Bouna, stadsimker in Rotterdam.
Arjan van der Veen. Beleidsmedewerker openbaar groen in Lelystad en imker.
Ingrid Ackermans, lid van de vereniging Eetbaar Rotterdam; Eetbaar Rotterdam is een netwerk van stadslandbouw-initiatieven in Rotterdam.
Jos Gubbels, enthousiast (volks)tuinder en imker in Breda.
Allen zijn nauw bij het onderwerp betrokken en belichten vanuit hun expertise een onderdeel van het onderwerp.

Vooraf opgeven is niet nodig.
Deelname kost € 5,00. U kunt dit bedrag bij binnenkomst voldoen. U krijgt daar ook het programma uitgereikt.
Koffie en thee zijn gratis.

Aanvang
Het minisymposium begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Adres: ROC Prinsentuincollege (Agrarisch onderwijs), Frankenthalerstraat 15, 4816 KA Breda.