Workshops en cursussen door KNNV afdeling Breda

De werkgroepen verzorgen regelmatig workshops en cursussen over het onderwerp van hun interesse. Soms worden gastdocenten uitgenodigd, soms wordt de workshop/cursus door de leden van de werkgroep zelf verzorgd.

Toegankelijkheid

De meeste workshops en cursussen zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Dit wordt steeds in de agenda vermeld. Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij het secretariaat via breda@knnv.nl

Kosten

De kosten verschillen per workshops of cursus en is afhankelijk van de docent, huur van de locatie, prijs van de consumpties en zijn altijd redelijk. Prijzen worden steeds bij de activiteit aangegeven.

Locatie

Workshops en cursussen worden gegeven in Duurzaam leslokaal Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95, 4834 SN Breda tenzij anders aangegeven.

Deelname

Voor mogelijke deelname, aanmelden, prijs, inhoud van de activiteit en dergelijke: Check voor actuele informatie steeds even de Agenda.