Zie voor de excursies in de komende maanden het overzicht in de agenda.

REGELINGEN MET BETREKKING TOT EXCURSIES

1. Vertrekpunt van de excursies is steeds vermeld bij de excursies. Autobezitters worden verzocht steeds vanaf de aangegeven plaats te vertrekken, zodat zij niet-autobezitters kunnen meenemen.
  2. Niet-autobezitters die willen meerijden, wordt geadviseerd om - op vrijwillige basis - na afloop van de excursie "hun" chauffeur een blijk van waardering te doen toekomen. U vindt daarvoor bij een excursiebeschrijving soms een advies.
  3. Indien er excursies zijn naar bezittingen van het Brabants Landschap en Natuurmonumenten, dan dient u uw lidmaatschapskaart mee te nemen.
  4. Voor alle excursies is het nuttig in het bezit te zijn van: vogel- en plantengids, aantekenmateriaal. Laarzen zijn vaak een goede keuze. Om de laarzen te vervoeren en autobezitters geen vieze auto te bezorgen, is een plastic draagtas erg gemakkelijk.
  5. Bij dagtochten brengt u zelf uw eten en drinken mee.
  6. Informatie over de excursies kunt u lezen op deze website, in de nieuwsbrief en verkrijgen bij de excursieleider.
  7. Bij vervoer van en naar de excursies rijden vaak diverse auto's achter elkaar. Rijden in een file vraagt van elke chauffeur enige aanpassingen: letten op de voorganger en volger, bij achterblijven lichtsignalen geven, bestuderen van de route-beschrijving die de excursieleider uitdeelt.
  8. Niet-leden die aan een excursie deelnemen doen dit voor eigen risico. De vereniging en de leden zijn voor eventuele schade tijdens de excursie niet aansprakelijk.