vrijdag 5 oktober 2012

De tweede nieuwsbrief van het project: “Kijk op Exoten”

De KNNV werkt komend jaar samen met de VOFF aan een project van het Team Invasieve Exoten van het Ministerie van EL&I en de Nieuwe Voedsel en Warenautoriteit.
Het project heet:  Signalering Exoten.  Exoten zijn dieren en planten die niet van nature in ons land thuishoren en schade kunnen aanrichten.

Waarnemers spelen een belangrijke rol in het veld als het gaat om het signaleren van potentieel invasieve exoten.
In dit project heeft de KNNV afgesproken dat zij haar leden zal informeren over specifieke soorten via  haar nieuwsbrieven, website en in Natura.

De nieuwsbrief roept op om exoten te melden op www.telmee.nl en op www.waarneming.nl.

Alle KNNV-leden kunnen zich abonneren op deze nieuwsbrief via: www.ravon.nl/nieuwsbriefexoten