zaterdag 3 oktober 2020

In het weekend van 3 en 4 oktober organiseert de KNNV, vereniging voor Veldbiologie, allerlei activiteiten op landelijk en lokaal niveau.

Omdat we dan nog geen groepsactiviteiten willen organiseren is de gedachte vanuit KNNV Breda een digitale lesbrief uit te brengen rond het thema ‘herfst’: paddenstoelen, blad, mos en spinnen te ontdekken bij een boswandeling.
Dit is dan niet gebonden aan dit weekeinde, maar aan de hele maand oktober.

We willen dit koppelen aan een prijsvraag. In de opdrachten staan verzoeken om foto’s in te sturen die door hetbestuur van de KNNV Breda beoordeeld zullen worden. Er zijn wat kleinere prijzen beschikbaar voor individuen en voor scholen zijn er 3 Biologie wandplaten beschikbaar (Insect, Spin en Kreeft).

We richten ons op de belangstellende natuurliefhebber binnen en buiten de vereniging, jong en oud.

De lesbrieven voor de 4 verschillende thema’s zijn hier te downloaden:
- Paddenstoelen,
- Bladval en bladeren,