Het Melarium, centrum van natuur, bijen en kunst; een plek waar je natuur, rust, ruimte en inspiratie vindt.

Is in gebruik van de KNNV afdeling Delfland i.s.m. de Imkervereniging Delft.

Wat gebeurt er in dat gekke witte gebouwe vlakbij de A13? Klik hier

Waar is het Melarium? Klik hier

Routebeschrijving
Ga naar de Thijsseweg 11, Delft en daar zie je aan het eind het straatnaaambord Melariumpad. Loop of fiets het pad af en na 10 minuten lopen of 3 minuten fietsen zie je het Melarium.

Tip: gebruik via een routeplanner alleen Thijsseweg 11 en niet Melariumpad 11, je komt dan op de snelweg uit.

Het dakterras is van 9:00 tot circa 17:00 uur geopend om van het omringende landschap te genieten. In verband met de coronacrisis sluiten we de deur van het Melarium, omdat we de 1,5 meter afstand tussen de bezoekers niet kunnen garanderen en handhaven. Deze maatregel blijft zolang van kracht totdat de overheid de regels aanpast.

De KNNV organiseert regelmatig activiteiten als excursies, lezingen, uitvoeringen, workshops, cursussen. De imkers beheren de bijen, deze zijn in het gebouw aanwezig. Klik hier voor het programma
 
Vanaf april tot en met augustus zijn er op de zaterdagen van de even weken tussen 12:00 en 14:00 uur twee imkers op het Melarium.
 
Voor derden zijn er mogelijkheden om het gebouw voor eigen activiteiten te gebruiken. Neem contact op met de beheerder van het Melarium, 06 - 13 07 07 14, afdelingdelfland@knnv.nl
 
Vraag een abonnement op KNNV Nieuws, de wekelijkse nieuwsbrief van de KNNV. Hierin staan o.a. de activiteiten die in het Melarium worden georganiseerd.
 
Steun het Melarium!
Wordt lid van de KNNV afdeling Delfland, klik hier om meer redenen te lezen om lid te worden, want de KNNV is net zo veelzijdig als de natuur rijk is.
 
Welke planten en dieren zijn er rond het Melarium gezien? klik hier Pas wel de datum aan.

Deel deze pagina