INSECTEN:

Naast de serie over "Nachtvlinders" is er uit de KNNV/IVN-Den-Haag-Nieuwsbrieven vanaf voorjaar 2016 vrijwel jaarlijks een serie: "Insect van de maand", met daarin: "De blinde bij" en "De aardhommel, ...."

KUNST:

Sinds april 2020 is er in de KNNV/IVN-Den-Haag-Nieuwsbrieven de rubriek:
"Haagse Kunst Nog Nooit Vertoond (Haagse KNNV).

Meerdere leden van onze afdeling zijn heel creatief en maken mooie kunst: tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerk, gedichten ...

Wie wil zijn of haar kunst delen in onze nieuwsbrief?
Voorwaarde is wel dat deze kunst iets met "natuur" te maken heeft, we zijn tenslotte een natuurvereniging.

Stuur een foto met (eventueel) een korte beschrijving van het object of de tekst van een gedicht naar Anna Kreffer: voorzitter@den-haag.knnv.nl

WAARNEMINGEN (foto) of ervaringen uit de natuur:

Sinds april 2020 is er in de KNNV/IVN-Den-Haag-Nieuwsbrieven de rubriek:
Kort en klein:
Het is fijn via onze nieuwsbrief mooie waarnemingen (foto) of ervaringen uit de natuur met elkaar  te delen.

Stuur je foto of kort verhaal voor een volgende nieuwsbrief naar: voorzitter@den-haag.knnv.nl