zaterdag 28 september 2019

5 – 15 Oktober 2019: Week van de Veldbiologie

De landelijke KNNV organiseert deze Week om een breder publiek kennis te laten maken met de veldbiologie.
Veel afdelingen door het hele land organiseren dan activiteiten.

Wij willen ook onze vereniging, en in het bijzonder onze afdeling, meer bekendheid geven met excursies, inventarisaties en presentaties waarbij ook mensen van buiten de vereniging mee kunnen doen.

De onderstaande "Haagse" activiteiten zijn al bekend.
Houd voor evt. meer nieuws ook deze website in de gaten (www.knnv.nl/den-haag).

Of: ga naar de website van de landelijke vereniging www.knnv.nl en doe eens met een andere afdeling mee.

Die "onderstaande "Haagse" activiteiten tot nu bekend":

Terugblik 2019 Plantenwerkgroep, Speciaal voor iedereen, kom kennismaken met de KNNV; 08-10-2019.
Insectensporen, gallen en mijnen in en aan planten – excursie, Speciaal voor iedereen, kom kennismaken met de KNNV; 10-10-2019
Paddenstoelenexcursie, Speciaal voor iedereen, kom kennismaken met de KNNV; 12-10-2019
Strandinventarisatie, Speciaal voor iedereen, kom kennismaken met de KNNV; 12-10-2019