Hier vindt u informatie met betrekking tot de organisatie van de KNNV Afdeling Den Haag;
de tabel geeft wat toelichting op de steekwoorden:

Organisatie Toelichting
ANBI De informatie met betrekking tot de ANBI-status (ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling) van de KNNV Afdeling Den Haag
ALV O.a.: de stukken met betrekking tot de Algemene Leden vergadering
Bestuur Overzicht van bestuursleden, redacties, ledenadministratie, en contactgegevens.
Lid­maat­­schap Beschrijving van voordelen van het lid­maat­­schap, contributie, aanmeldproces e.d.
Links Links naar andere - vaak verwante - organisaties, waarvan de KNNV Den Haag vindt dat deze organisaties interessante informatie verstrekken. De inhoud van die websites valt uiteraard niet onder de verantwoordelijkheid van de KNNV Afdeling Den Haag.
Nieuwe Or­ga­ni­sa­tie? Meer over samenwerking / samengaan met andere organisatie(s) (IVN)
Redacties Redacties van Ratelaar, Nieuwsbrief en Website.