vogels3V

Foto´s S.M. Bakker

Vogelwerkgroep.

Deze werkgroep telt 12 deelnemers. Eenmaal per maand wordt op zaterdag een excursie georganiseerd naar een interessant vogelgebied. Welke gebieden dat zijn, is afhankelijk van de periode van het jaar. Gemiddeld aantal deelnemers per excursie is 6 personen. Er wordt gereisd per auto. Enkele keren per jaar worden deze excursies opengesteld voor alle leden van de KNNV. Ze worden dan als algemene excursie aangekondigd in de excursie agenda in de Ratelaar en op deze website, ook hier in de agenda en onder HOME/activiteiten.
Het jaarprogamma van de te bezoeken gebieden wordt op de vergadering van de vogelwerkgroep in november vastgesteld. Ook wordt daar vastgelegd wie op welke excursie de leiding heeft.
Van iedere excursie wordt een inventarisatielijst gemaakt.
In deze studiegroep is plaats voor nieuwe leden. Kennis van vogels is meegenomen, maar beslist niet noodzakelijk. Per excursie is altijd wel een goede vogelkenner aanwezig voor mensen die vogels beter willen leren kennen.
Belangstellenden voor deze werkgroep of voor een excursie kunnen contact opnemen met
Marijke Ammerlaan, coördinator vogelwerkgroep KNNV- afd. Den Haag.
Telefoon 070-3871187
marijkeam2015@gmail.com

Groene specht en meer

Foto´s R. Wielinga

Voor excursies: zie ook: de Nieuwsbrief van KNNV Afd. Den Haag.

Vogel-foto's - vooralsnog beperkt in aantal - vindt u op de gallery.