Datum: 
woensdag 20 november 2019 14:00 tot 17:00
Type activiteit: 
Evenement

Vind jij natuur in de stad ook zo belangrijk? Ben je het er ook mee eens dat natuur meer prioriteit moet hebben in bouwprojecten? En wil jij vol passie je boodschap goed overbrengen met ontwikkelaars? Kom dan naar onze workshop ‘Groene kennis als ontwikkelkracht’. Jouw inbreng en kennis is zeer waardevol. Het geeft natuur in de stad weer een kans en zo kan jij meer betekenen voor de natuur in je leefomgeving. Dat wil jij toch ook?

Hiervoor bieden we een workshop aan waar we aan de hand van een vraag uit de praktijk bezig gaan met voorspraak onder begeleiding van een communicatietrainer. Door met elkaar in gesprek te gaan en ideeën te ontwikkelen over natuurinclusief en zo waarde toe te voegen aan het ontwerp. We nodigen iedereen met liefde voor flora en fauna dan ook uit om deel te nemen aan de bijeenkomst bij het Holstohus te Olst.

Voordat we beginnen met het hoofdprogramma, is er nog tijd voor een netwerkmoment. Ook lanceert de Vogelberscherming deze dag de toolbox die zij ontwikkeld hebben.

Opgeven via de website van Natuur en Milieu Overijssel.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Holstohus Jan Schamhartstraat 5 8121 CM Olst
Contactpersoon: 
Martijn Wubbolts wubbolts@natuurenmilieuoverijssel.nl of 038-4250999
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina