Datum:
Type activiteit:
Excursie

Tuinexcursie

Vrijdag 15 september gaan we naar de theetuin Vita Verde in Meghelen, waar Eric Halmans en Dini van Alfen de drijvende kracht achter zijn. In 2007 zijn zij hier  gaan wonen en hebben de kale vlakte rondom hun huis omgetoverd tot een prachtige sfeervolle tuin.

Er wordt van ons natuurlijk verwacht dat we niet alleen door de tuin wandelen maar dat we er ook iets drinken. En eventueel iets gebruiken… men verkoopt er o.a. heerlijke eigengemaakte jam, pastasaus, chutneys en sappen.

We vertrekken 9.30 uur vóór het Spoormuseum bij het station in Doetinchem met de auto  (carpoolen) en verwachten weer rond half 2 weer terug te zijn.

Leden of niet-leden, iedereen mag mee. Graag vooraf aanmelden. Adres zie colofon, blz. 2. in De Composiet.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Spoormuseum bij het station in Doetinchem
Contactpersoon:
Graag vooraf aanmelden. Adres zie colofon, blz. 2. in De Composiet.
Vindt plaats in: