Beste leden van de KNNV drechtsteden,

Het jaar loopt ten einde en zoals eerder in diverse Spindotters is aangekondigd hebben wij onze vertrouwde Waterjuffer moeten verlaten. Op de ledenavonden van het afgelopen jaar is door leden van IVN en KNNV bijzonder positief gerageerd. De inhoud van de lezingen was de moeite waard maar ook ons nieuwe onderkomen werd gewaardeerd. Het Koetshuis van duurzaamheidscentrum Weizigt is echt uitstekend. De ander kant van de medaille is echter dat de huurprijs is verdubbeld.Om binnen de begroting te blijven heeft het bestuur besloten om de Spindotter per email te versturen. Dit is aanmerkelijk goedkoper.Maar leden die een papieren versie willen ontvangen kunnen door 10 euro extra over te maken nog steeds het hele jaar een papieren versie krijgen. Ook de samenwerking met het IVN zorgt voor inhoudelijke kwaliteitsverbetering (samen weten en kunnen we meer)  en betekent dat wij de stijgende kosten in de hand kunnen houden.

Ik wens alle leden een prachtig nieuw jaar met veel natuur. Ik hoop veel KNNV-ers te treffen op onze boeiende ledenavonden Met vriendelijke groet,

Frans Beuvens