Datum:
dinsdag 14 januari 2020 19:30
Type activiteit:

Tuinvogels

Leer uw Tuinvogels kennen!

Zie je ze vliegen in uw tuin? Zie je ze fladderen, maar kan je er geen naam aan geven? Dan is onze mini-cursus iets voor jou!

De KNNV-Regio Enschede houdt midden januari een tuinvogelcursus speciaal voor beginnende vogelaars. Ook voor mensen die mezensoorten uit elkaar wil houden. Tijdens twee bijeenkomsten leer je de 30 meest voorkomende tuinvogels in de regio kennen. Je bent dan tevens voorbereid om mee te doen aan de Nationale Tuinvogeltelling van Vogelbescherming Nederland. Dit is de grootste tuinvogeltelling van Nederland.

De mini-cursus bestaat uit een theorie-avond en een praktijkochtend.

Ben je geïnteresseerd in de vogels in jouw tuin? Geef je dan op voor deze excursie georganiseerd door de KNNV-afdeling Regio Enschede.

KNNV-leden en vrienden van De Museumfabriek: gratis, niet-leden: €10.

Graag aanmelden via email: secretaris@enschede.knnv.nl

Theorieavond: Dinsdag 14 januari om 19.30 uur. Praktijkochtend: Zaterdag 18 januari 2020 om 10.00 uur.

Locatie van de theorieavond: De Museumfabriek,

Het Rozendaal 11,