Datum:
maandag 11 februari 2019 19:30
Type activiteit:
Cursus

KNNV – Vereniging voor Veldbiologie- Afdeling Epe-Heerde en het IVN – Instituut voor Natuureducatie zoeken enthousiaste vrijwilligers die kinderen wegwijs willen maken in de natuur, hen de waarde ervan laten zien en leren hoe  prachtig de natuur is. De  nadruk ligt op beleven en ervaren. De begeleider is onderwijzer, gids en inspirator ineen. Het gaat om buitenactiviteiten voor schoolkinderen (basisschoolleerlingen van 4- 12 jaar). Deze natuuractiviteiten worden op aanvraag en in overleg met de scholen uitgevoerd.

Heb je een achtergrond in het onderwijs of in het begeleiden van kinderen, prima. Weet je niet zoveel van planten en dieren, wij helpen met het opbouwen van die kennis.  Belangrijker is om kinderen te begeleiden bij hun ontdekkingstochten en daar samen plezier aan te beleven. Mocht U geïnteresseerd zijn, U bent van harte welkom op de informatieavond, - 11 februari 2019  in het Kulturhus, Stationsstraat 25 te Epe. Aanvang 19.30 uur

Voor  vragen kunt U contact opnemen per mail:
secretaris@epe-heerde.knnv.nl
of bel Ten Gevers of Yvonne Zeegers 0578-620505