Datum:
maandag 30 september 2019 19:30
Type activiteit:
Natuurstudie

Op de laatste maandag van de maanden september, oktober, november, januari, februari en maart komen de leden van de plantenwerkgroep bij elkaar om de kneepjes van het determineren beter onder de knie te krijgen. Dat doen we zoveel mogelijk met vers plantenmateriaal, maar als dat niet meer te vinden is, stappen we over op van te voren gedroogd plantenmateriaal. Wat ook aan bod zal komen tijdens die avonden is het bekijken van foto's van bijzondere planten uit binnen- en buitenland met behulp van een beamer. Tenslotte wordt het natuurbeheer van de omgeving en de taak die de KNNV daarin kan vervullen, besproken. Ook leden van andere werkgroepen zijn welkom.
Plaats: De Suite van de Eper Gemeente Woning (Kulturhus)
Wil je een van onze winteravonden bijwonen? Neem dan even contact op met de coördinator: Egbert de Boer via edeboer008@planet.nl

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: