Datum:
Type activiteit:
Natuurstudie

Winteractiviteiten plantenwerkgroep

Na vier maanden op de maandagavond intensief in het veld te hebben geïnventariseerd starten we eind september weer met onze winteracitiviteiten. Zoals gebruikelijk ontmoeten we elkaar op de laatste maandagavond van de maand te weten: 30 september, 28 oktober, 25 november, 27 januari, 24 februari en 30 maart. De locatie is De Suite van de Eper Gemeentewoning. De avonden zijn van 19.30 - 21.30 uur. In december zullen we weer meedoen met de Eindejaarsplantenjacht van FLORON.

Een drietal onderwerpen komen aan bod op de avonden:

- Determineren. Zoveel mogelijk doen we dat aan de hand van vers plantenmateriaal. Is dat niet voorhanden,
  dan lukt het ook heel goed met gedroogde planten
- Bespreken van maatregelen ter bescherming van de wilde vegetatie in de gemeentes Epe en Heerde
- Af en toe ook gaan we nagenieten van dia's / foto's van bijzondere vondsten van het zomerseizoen.

Naast de leden van de plantenwerkgroep zijn uiteraard ook andere leden van onze vereniging welkom. Misschien verstandig wanneer je eerst even contact opneemt met de coördinator Egbert de Boer voor meer informatie: 0578-572292 of edeboer008@planet.nl

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: