Datum:
dinsdag 6 augustus 2019 10:00
Type activiteit:
Natuurwandeling

Wim Oosterloo organiseert een maandelijkse wandeling. Elke eerste dinsdag van de maand gaat men op pad voor een route van ca. 5 kilometer, telkens in een ander gebied tussen Hattem en Apeldoorn. Dit betekent dat er regelmatig even stil wordt gestaan bij flora, fauna en landschap. Binnen de groep is hier in de meeste gevallen voldoende kennis aanwezig. Dus leerzame wandelingen.

Zowel KNNV-leden (gratis) als niet-leden (bijdrage € 2,00) kunnen hieraan deelnemen. Opgave deelname wimoosterloo@kpnmail.nl
Enkele dagen voor de wandeling ontvangt u per mail de informatie over vertrekplaats en een korte beschrijving van de wandeling.

Dinsdagmorgen 6 augustus gaan we weer wandelen met de wandelgroep van de afdeling Epe-Heerde van het KNNV.
Deze keer wandelen we bij Terwolde. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Vaassenseweg in de kern Terwolde tussen de basisschool De Bongerd en de muziekkoepel (zie kaartje hieronder).
We maken een wandeling van ca. 6,5 km. We lopen veel over schouwpaden; bij regen kan het gras nat zijn! Het is een afwisselend gebied met een open IJsseldalkarakter, maar ook de beslotenheid van boselementen, houtwallen en houtsingels en mooie oude boerderijen.

Wil je meelopen en heb je geen vervoer beschikbaar? Mail of bel even dan proberen we vervoer te regelen.
Wordt het dinsdagmorgen slecht weer? Kijk bij dreigend slecht weer even in de mailbox als de wandeling vanwege slecht weer niet doorgaat (geen bericht is goed bericht).

afb

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Vaassenseweg in de kern Terwolde tussen basisschool De Bongerd en de muziekkoepel
Contactpersoon:
Wim Oosterloo