Datum:
dinsdag 1 oktober 2019 10:00
Type activiteit:
Natuurwandeling

Wim Oosterloo organiseert een maandelijkse wandeling. Elke eerste dinsdag van de maand gaat men op pad voor een route van ca. 5 kilometer, telkens in een ander gebied tussen Hattem en Apeldoorn. Dit betekent dat er regelmatig even stil wordt gestaan bij flora, fauna en landschap. Binnen de groep is hier in de meeste gevallen voldoende kennis aanwezig. Dus leerzame wandelingen.

Dinsdagmorgen 1 otober a.s. gaan we weer wandelen met de wandelgroep van de afdeling Epe-Heerde van het KNNV. Deze keer wandelen we bij Deventer aan ‘onze’ kant van de IJssel. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Worp; dit ligt voor het IJsselhotel en het voetveer naar Deventer. Aan beide kanten van de weg kun je parkeren. Het is betaald parkeren; kost weinig maar een lastige parkeerautomaat (zie bijgevoegd kaartje). Langs de Bolwerkweg en in het weiland kun je gratis parkeren. Ons vertrekpunt ligt voor het IJsselhotel. Typ voor navigatie in; Worp 2, Deventer.

We maken een wandeling van circa 4 tot 4,5 km. We lopen onder andere over het natuurbelevingspad Ossewaarden. Dit pad kan door de regen iets glad zijn, maar is goed begaanbaar.

Wordt het dinsdagmorgen erg slecht weer? Kijk bij dreigend slecht weer dinsdagmorgen rond 08.30 uur even in de mailbox als de wandeling vanwege slecht weer niet doorgaat (geen bericht is goed bericht). Het komt ook hier op de website te staan als het niet doorgaat.

Wil je meelopen en heb je geen vervoer beschikbaar? Mail even dan proberen we vervoer te regelen.

Zowel KNNV-leden (gratis) als niet-leden (bijdrage € 2,00) kunnen hieraan deelnemen. Opgave deelname wimoosterloo@kpnmail.nl
Enkele dagen voor de wandeling ontvangt u per mail de informatie over vertrekplaats en een korte beschrijving van de wandeling.

worp deventer

Georganiseerd door: