Datum:
dinsdag 3 december 2019 10:00
Type activiteit:
Natuurwandeling

Wim Oosterloo organiseert een maandelijkse wandeling. Elke eerste dinsdag van de maand gaat men op pad voor een route van ca. 5 kilometer, telkens in een ander gebied tussen Hattem en Apeldoorn. Dit betekent dat er regelmatig even stil wordt gestaan bij flora, fauna en landschap. Binnen de groep is hier in de meeste gevallen voldoende kennis aanwezig. Dus leerzame wandelingen.

Dinsdagmorgen 3 december a.s. gaan we weer wandelen met de wandelgroep van de afdeling Epe-Heerde van het KNNV. Deze keer gaan we wandelen in het Wisselse Veen. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Boerweg even ten noorden van de (voormalige) kampeerboerderij De Berghoeve (zie kaartje hieronder). We maken een wandeling van circa 4,5 km.

Zowel KNNV-leden (gratis) als niet-leden (bijdrage € 2,00) kunnen hieraan deelnemen. Opgave deelname wimoosterloo@kpnmail.nl
Enkele dagen voor de wandeling ontvangt u per mail de informatie over vertrekplaats en een korte beschrijving van de wandeling.

Boerweg

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Parkeerplaats aan de Boerweg even ten noorden van de (voormalige) kampeerboerderij De Berghoeve
Kosten:
€ 2 voor niet-leden