Datum:
dinsdag 2 juni 2020 10:00
Type activiteit:
Natuurwandeling

Wim Oosterloo organiseert een maandelijkse wandeling. Elke eerste dinsdag van de maand gaat men op pad voor een route van ca. 5 kilometer, telkens in een ander gebied tussen Hattem en Apeldoorn. Dit betekent dat er regelmatig even stil wordt gestaan bij flora, fauna en landschap. Binnen de groep is hier in de meeste gevallen voldoende kennis aanwezig. Dus leerzame wandelingen.We maken een wandeling van circa 4,5 km. Wil je meewandelen maar is 4,5 km te ver dan kun je dit heel goed inkorten tot 3,5 km.
Kijk bij dreigend slecht weer dinsdagmorgen rond 08.30 uur even in de mailbox als de wandeling vanwege slecht weer niet doorgaat (geen bericht is goed bericht).
Wil je meelopen en heb je geen vervoer beschikbaar? Mail of bel even dan proberen we vervoer te regelen.

Wandelroute en verzamelplaats volgen nog.

Zowel KNNV-leden (gratis) als niet-leden (bijdrage € 2,00) kunnen hieraan deelnemen. Opgave deelname wimoosterloo@kpnmail.nl
Enkele dagen voor de wandeling ontvangt u per mail de informatie over vertrekplaats en een korte beschrijving van de wandeling.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: