Datum: 
zaterdag 19 augustus 2017 11:45
Type activiteit: 
Natuurstudie

Op zaterdag 19 augustus gaan we er weer voor, we worden om 13.30 uur  verwacht bij museum Min40celsius, Hoofdstraat 14 in Varsselder. Daar wacht ons eerst een presentatie door René en kunnen we ook nog wat rondkijken in dit intieme museum, hierna vertrekken wij naar het nabij gelegen Azewijnse broek, deelnamekosten bedragen 6 € p.p. ter plaatse te voldoen. Het volgende is van belang:

Alle deelnemers verzamelen zich aan de Tolweg nr. 10 te Emst(bij mij thuis dus), om 11.45 uur.

Om 12.00 uur Vertrekken we dan naar Varsselder. De excursie zal omstreeks 16.00 uur eindigen, waarna we de terugreis aanvangen.

We nemen mee:

-Eten(lunch) en drinken.

-Praktische kleding, eventueel regenkleding.

-Stevige schoenen of laarzen

-Een emmer voor je vondsten, hamer/veiligheidsbril, plantenspuit met water om stenen schoon te maken, eventueel wat kranten voor kwetsbare vondsten.

 

Van de mensen die zich eerder hebben opgegeven wil ik nu graag weten wie er definitief meegaat en wie er eventueel wil rijden. Laat mij dit even weten om te voorkomen dat we tegen verrassingen aanlopen. Ook deelnemers die op eigen gelegenheid gaan, graag even een berichtje.

Nader opgekomen wensen kunnen helaas niet meer ingewilligd worden omdat de excursie vol zit. Mensen die zich later individueel hebben aangemeld en zijn toegelaten kunnen eventueel  mee, maar moeten dit wel even kenbaar maken.

Het is de bedoeling dat we met zo weinig mogelijk auto’s rijden naar Varsselder.  Auto,s die we niet nodig hebben kunnen aan de Tolweg blijven staan. Alle medereizigers betalen de chauffeur die rijdt(de chauffeur zelf is  vrij van kosten).

Vragen? Bel(0578-615863) of mail mij gerust. Voor vertrek en/of na afloop kunnen we nog overleg plegen als daar behoefte aan is. Chauffeurs die over een Tom om beschikken, gebruik het, een hele sliert auto’s achter elkaar is verre van ideaal.

Georganiseerd door: 
Vertrekplaats: 
Tolweg 10, Emst
Contactpersoon: 
Bauke Terpstra
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina