Datum:
zaterdag 15 februari 2020 13:30
Type activiteit:
Inventarisatie - paddenstoelen

HELAAS IS DE EXCURSIE VANWEGE DE SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN EN WEINIG PADDENSTOELEN UITGESTELD.

De activiteiten van de paddenstoelenwerkgroep zijn inventarisaties, determinatie-avonden, publieksexcursies en themabijeenkomsten.
Naast studie van paddenstoelen streven we ook interessante en gezellige activiteiten na.
De resultaten van de inventarisaties worden in de Verspreidingsatlas en Waarneming.nl opgenomen die meehelpen om landelijke trends en ontwikkelingen te bepalen.

Niet leden van de werkgroep zijn welkom en kunnen deelnemen mits tevoren aangemeld bij de coördinator Herman Snoek. Als je vaker meegaat, nemen we je graag op in de werkgroep en als lid van de vereniging.

Deze excursie vindt plaats in Schokland, waarbij de datum nog aangepast kan worden als de omstandigheden minder goed zijn voor paddenstoelen.
We rijden gezamenlijk vanaf bedrijventerrein de Meent (parkeerplaats voor de Gamma - de Meent 19) in Epe om 12.45 uur.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats:
Parkeerplaats Retailpark de Meent, voor de Gamma (de Meent 19, Epe)
Contactpersoon:
Herman Snoek