Datum:
vrijdag 11 september 2020 13:30
Type activiteit:
Inventarisatie - paddenstoelen

De activiteiten van de paddenstoelenwerkgroep zijn inventarisaties, determinatie-avonden, publieksexcursies en themabijeenkomsten.
Naast studie van paddenstoelen streven we ook interessante en gezellige activiteiten na.
De resultaten van de inventarisaties worden in de Verspreidingsatlas en Waarneming.nl opgenomen die meehelpen om landelijke trends en ontwikkelingen te bepalen.

Niet leden van de werkgroep zijn welkom en kunnen deelnemen mits tevoren aangemeld bij de coördinator Herman Snoek. Als je vaker meegaat, nemen we je graag op in de werkgroep en als lid van de vereniging.

Voor het parkeren kunnen we terecht bij Jenneke Kamphuis, Berkenlaan 15 Heerde (max 5 auto,s).  Hier mag niet in de bermen geparkeerd worden (heeft met bezoekers Heerderstrand te maken), Er wordt op gecontroleerd! Ik verwacht dat alle auto's daar terecht kunnen. Als blijkt dat de plaats toch vol is, kun je parkeren in de bermen  bij Berkenlaan 23, dat is buiten het gebied van het parkeerverbod. Hier is ook de entree naar het Ambtsbos.

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: