Datum:
zaterdag 11 juli 2020 13:30
Type activiteit:
Inventarisatie - paddenstoelen

De activiteiten van de paddenstoelenwerkgroep zijn inventarisaties, determinatie-avonden, publieksexcursies en themabijeenkomsten.
Naast studie van paddenstoelen streven we ook interessante en gezellige activiteiten na.
De resultaten van de inventarisaties worden in de Verspreidingsatlas en Waarneming.nl opgenomen die meehelpen om landelijke trends en ontwikkelingen te bepalen.

Niet leden van de werkgroep zijn welkom en kunnen deelnemen mits tevoren aangemeld bij de coördinator Herman Snoek. Als je vaker meegaat, nemen we je graag op in de werkgroep en als lid van de vereniging.

Deze inventarisatie is in het Kloosterbos.
Verzamelen: Iets ten noorden van de molen van Vriezes Erfgoed aan de Groteweg in Wapenveld rechts naar de Kloosterweg (bij Soerel automobielen). Doorrijden over het kanaal. Dan de parkeerplaats in de 2e bocht. (navigatie naar Kloosterweg 15, Wapenveld)

Georganiseerd door:
Vertrekplaats: