maandag 14 januari 2019

Voor afdeling Epe-Heerde is het nieuwe jaar goed begonnen met de traditionele nieuwjaarswandeling en receptie. Deze keer ging de wandeling over het gebied Petrea in Wapenveld. Gelukkig bleef het droog en werd onder leiding van Wim Oosterloo een interessante wandeling gemaakt. Bij de receptie bleek dat het zowaar al de derde activiteit in het nieuwe jaar was met een minicursus tuinvogels in de eerste week en enkele inventarisaties. Wietske van Apeldoorn keek in haar woordje als voorzitter tevreden terug op het afgelopen jaar. De afdeling blijft goed constant in het ledental en heeft ook enkele nieuwe jeugdige leden welkom kunnen heten. Een leuk begin.

Hier enkele beelden van wandeling. Leuke ontdekking van de kaarsvetzwam onderweg.

Nieuwjaar2019 -1Nieuwjaar2019 -2Nieuwjaar2019 -3