Datum: 
maandag 19 februari 2018 19:45
Type activiteit: 
Lezing

 

Het Bewaarde Land maakt sinds begin 2016 onderdeel uit van IVN. In onze regio is Het Bewaarde Land al meer dan 20 jaar actief, eerst op de Franse Kamp in Hilversum en nu al jaren in Baarn op het terrein van Scoutcentrum Buitenzorg.

Het Bewaarde Land is een natuurbelevingprogramma voor kinderen uit het basisonderwijs. Het is niet gericht op kennis maar op beleving. Daarnaast is het een van de meest intensieve en effectieve programma's op dit vlak. Het is een bijzonder programma dat al bij oprichting zijn tijd ver vooruit was.

Deze avond vertelt Anne Mara Sillevis Smitt over de inhoud van het programma, de verschillende lagen die het heeft en welke effecten het heeft op kinderen. Kinderen zijn onze toekomstige natuurbeschermers, dus dit project verdient je warme aandacht! Volwassenen kunnen er veel van opsteken. Van harte aanbevolen.

Anne Mara is locatiecoördinator voor Het Bewaarde Land in Baarn en projectleider bij IVN. Voor meer informatie over Het Bewaarde Land kun je terecht op www.hetbewaardeland.nl

Locatie: Infoschuur ‘t Gooi, Naarderweg 103a (N524) te Hilversum 

Georganiseerd door: 
Vindt plaats in: 

Deel deze pagina