woensdag 3 mei 2017

Libellencursus 2017

Na het succes van vorig jaar organiseren KNNV afd. Gouda en IVN IJssel en Gouwe ook dit jaar weer een libellencursus. De cursus bestaat uit 3 theorieavonden en 3 excursies. De theorieavonden worden gegeven door niemand minder dan Kars Veling van de Vlinderstichting. De excursies worden geleid door Goof Overbeek, Nel Kempers en Kees Hendriks. Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdag 19 juli     theorieavond
Zaterdag 22 juli       excursie naar de Haeck
Woensdag 2 aug.     theorieavond
Zondag 6 aug.         excursie naar de Kampina
Woensdag 16 aug.   theorieavond
Zaterdag 19 aug.     excursie Reeuwijkse Hout

De theorieavonden worden gegeven in de filmzaal van het streekmuseum in Reeuwijk, De excursies zijn van 13.00 uur tot 15.00 uur, behalve de excursie naar de Kampina die de hele dag duurt. Bij slecht weer wordt de excursie een week uitgesteld. Het cursus geld bedraagt 30,- euro voor leden van de KNNV, IVN en Heemtuin en 45,- euro voor niet-leden. U kunt zich opgeven bij Jan Uilenbroek, email: j.uilenbroek@hccnet.nl, tel 0182-618037.