maandag 6 januari 2014

De 3 nieuwe Groen en Doen-cursussen zijn inmiddels toegekend. Opgave kan nog steeds op de vermelde adressen.   Het betreft :

-          Cursus herkennen en determineren van spinnen door Eunice Mollema

-          Cursus herkennen en determineren van wilde bijen door Anne Jan Loonstra

-          Vervolgcursus determineren van paddenstoelen op macroscopische kenmerken door Inge Somhorst.

Klik op de dikbedrukte woorden voor de flyers. De cursussen kunnen gratis  worden aangeboden door een opleidingssubsidie die het Ministerie van Economische zaken via de Groen en Doen-organisatie aan groene verenigingen en particulieren voor 2014 beschikbaar stelt.

Ook onze leden Wankja Ferguson (Vlindererbij) en Kees Boele (Natuur-presentaties) bieden in dit kader cursussen aan (zie daarvoor de LEDEN voor LEDEN pagina).