zaterdag 1 april 2017

In mei en juni staat de Floracursus weer op ons programma

U leert hoe u de Flora van Heukels kunt gebruiken om planten op naam te brengen. Het eerste deel van de avonden worden de onderdelen van de bloem uitgelegd in het tweede deel gaat u zelf aan de slag om met behulp van loepje en de Flora de plant te benoemen.

De cursusavonden worden op dinsdag 9 en 23 mei, 6 en 20 juni gehouden en beginnen steeds om 19.30 uur, plaats Ter Kleef.

De bijbehorende excursies zullen op de vrijdagavonden 9 en 23 juni worden gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur.

De kosten voor deze cursus zijn voor leden van de KNNV, het IVN en de Vogelwerkgroep € 30,--, dit is inclusief de klapper. Voor niet-leden bedraagt de prijs € 45,--. U dient zelf voor de 23ste druk (of later) van de Flora van Heukels zorg te dragen en bovendien hebt u een loepje nodig (10 x). Deze is te koop op de cursusavonden.